Terkini

KAJIAN PENDAPAT AWAM ISU SEMASA : LIMPAHAN BAJET 2013 TERHADAP BELIA

Oleh : IPPBM

Assalamulaikum/Selamat sejahtera saudara/i,

Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IPPBM), Kementerian Belia dan Sukan Malaysia, sedang menjalankan Kajian Pendapat Awam Isu Semasa – Limpahan Bajet 2013 terhadap Generasi Belia. 

Objektif kajian ini dijalankan bertujuan untuk mengetahui pendapat dan pandangan generasi belia berkaitan dengan manfaat yang mereka perolehi secara langsung mahupun tidak langsung daripada bajet 2013 yang dibentangkan oleh Perdana Menteri Malaysia. 

Kajian secara sukarela ini khas ingin meninjau pandangan golongan belia yang berumur di antara 15 tahun hingga 40 tahun. Anda boleh menjemput kawan-kawan anda untuk menyertai kajian secara online ini.

Sila klik pada url: untuk menyertai kajian ini.

http://onlinesurvey.ippbm.gov.my/index.php/survey/index/sid/458612/lang/ms

No comments

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.