Terkini

KEPADA PENGANUT SYIAH...SILA BLAH DARI MALAYSIA

Oleh : Jebat

Nak amal Syiah di Malaysia? Jawapannya, sila ke negara yang 'menghalalkan' Syiah. Misalnya IRAN. Ini kerana kesemua 14 buah negeri di Malaysia telah MENGHARAMKAN Syiah dari diamalkan di jajahan takluk mereka. Jadi kepada penganut Syiah di Malaysia yang kononnya nak memperjuangkan HAK ASASI, HAK KEBEBASAN BERAGAMA, sila lupakan sahaja impian 'murni' kalian. Ini kerana, KALIAN 'MENGAKU' DIRI KALIAN 'SEBAHAGIAN' DARIPADA ISLAM. Maka berdasarkan perlembagaan negara, kalian tidak layak untuk mendapatkan hak didalam PERKARA 11 (Kebebasan Beragama) perlembagaan persekutuan. Sebaliknya kalian tertakluk kepada Perkara 3 Perlembagaan Persekutuan yang mana terkait dengan Perkara 11 (4) yang menyatakan bahawa :-

"Undang-undang Negeri dan mengenai Wilayah-Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Labuan, undang-undang persekutuan boleh mengawal atau menyekat pengembangan apa-apa iktikad atau kepercayaan ugama antara orang-orang yang menganuti ugama Islam."

JADI KEPADA WARGA SYIAH DI PERSEKUTUAN MALAYSIA YANG BOLEH MEMAHAMI BAHASA MELAYU, SILA BERAMBUS DARI MALAYSIA DENGAN SEGERA...

3 comments:

 1. Apa nak jadi dengan dunia skg ni.
  ..

  ReplyDelete
 2. Syiah boleh bertaubat sebelu trrlambat

  ReplyDelete
 3. mohon rasuah juga di haram diseluruh malaysia

  ReplyDelete

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.