ARTIKEL TERKINI

SUNNAH

SYIAH

SASTERA

EBOOK

Friday, 6 December 2013

BUKTI MACAI PAKATAN CUKUP SAYANG DENGAN UMNO

Oleh : AJ

Bagus.... Inilah semangat yang kita mahukan. Memang hidup ni kena saling ingat mengingati....Cuma kami nak tanya. Adakah 'peringatan' serupa yang mereka berikan kepada pemimpin mereka ketika dalam mengeluarkan ucapan? Contohnya dalam video kat bawah ni :



Setahu aku ALLAH berfirman dalam Al-Quran yang bermaksud;

“...Pada hari ini, Aku telah sempurnakan bagi kamu agama kamu, dan Aku telah cukupkan nikmat-Ku kepada kamu, dan Aku telah redakan Islam itu menjadi agama untuk kamu….”
(Al-Maidah:3)

Jadi secara tidak langsung, WAHYU DAH TAMAT. Dah habis. FINISH cakap omputih. Khalas cakap Arab. Jadi Nik Abduh ni dapat wahyu dari mana?

Dan bersandarkan dalam Al-Quran dan Hadith, tak ada satu pun arahan ALLAH yang menyuruh UMAT ISLAM ke PUTRAJAYA. So Ajaran Sesat mana pula yang Nik Abduh bawak? Keh3. Barua-barua DAP sila jawab....

2 comments:

  1. hahaha bodoh...sah x baca habih...mmg la allah tmpt bergantung..but if melayu x wujudkan sesuatu utk kelansungan hidup dlm bumi malaysia..seperti UMNO utk perjuangkan hak melayu dan islam...maka doa byk mcm mana pun...x menjadi tanpa usaha..dan nak harapkan 2 parti lain tu? hahahaha lawak lawak...karpal singh kata over my dead body pun dah terdiam...cheh!

    -smh-

    ReplyDelete
  2. UMNO tempat bergantung tu ayat dari segi ADAT dan ASBAB!!
    Mcm kita cakap anak2 jadikan ibu ayah sbg tempat bergantung.. apa punya SIAL dan JAHAT media propaYahudi Pakatan Haram. Org UMNO sndiri tk pernah bertuhankan UMNO.. Tuhan kami Allah yang ESa.. bukan Allah yg dikongsi2 oleh agama sesat spt PAS Laknatullah buat.

    Juga bkn sperti bangsa PAS yg jdkan PAS spt Agama baru.. Bid'aah yg besar oleh PAS tp sibuk nk ckp hal UMNO? PAS Laknat sentiasa lupa diri yg mereka tu busuk dan sesat..
    Jadi HAMBA DAPiggy siang dn malam, apa untung pd Agama? Bermusuh dgn UMNO sperti iblis.. wahyu mana yg mereka pakai?

    PAS mg parti jelmaan Abdullah Bin Ubai!! perosak Islam!

    ReplyDelete

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.

© 2008-2017 PM Institute