Terkini

RABAI SYIAH IKTIRAF MALAYSIA SATU-SATUNYA NEGARA ISLAM YANG ANTI SYIAH @NajibRazak @KDNPUTRAJAYA @ustazfathulbari @Zahid_Hamidi @Dr_Fadlan @twt_AntiSyiahOleh : AJ

Pertama sekali aku mewakili rakan admin yang lain ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Rabai SYIAH di Iraq kerana mengiktiraf Malaysia sebagai satu-satunya negara di DUNIA ini yang mengkafirkan Syiah. Ianya satu pencapaian terbaik Malaysia dibawah kepimpinan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Bin Tun Abdul Razak.

Walaupun begitu ada sedikit pembetulan yang perlu diperjelaskan.

1. Pemerintah Malaysia tidak mengkafirkan rakyat IRAQ, sebaliknya pemerintah Malaysia TIDAK MENGIKTIRAF SYIAH sebagai sebahagian daripada 'MAZHAB' ISLAM.

2. Dalam bidang ekonomi, Rasulullah S.A.W sendiri pun pernah berurus niaga dengan YAHUDI. Maka pastinya pemimpin Malaysia tidak melihat keperluan dari menghalang mereka dari berurus niaga dengan negara berpenduduk majoriti Syiah.

3. Malaysia masih lagi berdiplomasi dengan negara-negara SYIAH di dunia ini. Buktinya, Kedutaan IRAN dan IRAQ masih dibenarkan beroperasi malah rakyatnya tidak dihalau keluar dari Malaysia.

Jika rabai Syiah di Iraq merasakan pemerintah Malaysia mengkafirkan rakyat Iraq, kami hendak bertanya, bagaimana pula tindakan penganut kalian yang mengkafirkan Abu Bakr, Umar, Ustman dan Isteri-Isteri Nabi S.A.W? Adakah kedudukan RAKYAT IRAQ lebih mulia dan tinggi dari Para Sahabat dan Isteri-Isteri Nabi???
3 comments:

  1. Tujuan Syiah mengkafirkan Para Sahabat Nabi adalah untuk mengkafirkan Ahlul Sunnah, kerana Ahlul Sunnah mengambil keseluruhan agama Islam daripada Para Sahabat. Al-Quran dikumpul oleh Para Sahabat untuk menjadi Al-Quran yang lengkap bagi membolehkan kita membacanya. Dengan tuduhan Kafir kepada Para Sahabat secara otomatik Quran yang ada ini terbatal (mengikut fahaman Syiah). Begitu juga dengan hadis-hadis yang perawikan oleh Para Sahabat menjadi hadis-hadis Palsu dan tertolak. Na'uzubillah. Kalau Hadis n Quran menjadi Batal, apa yang boleh Ahlul Sunnah boleh ikut.... Sebenar-benarnya inilah permainan Dajjal yang telah menjalankan dakyahnya dari permulaan kewafatan Rasulullah. Penganut Syiah telah menjadi tentera Dajjal sehingga ramai orang terpesong dengan usaha halusnya untuk menjahanamkan umat manusia ini.... sebab itu Nabi sentiasa berdoa sebelum memberi salam ketika solat minta dilindungi Allah dengan Fitnah Dunia, Akhirat dan Dajjal diakhir zaman....

    ReplyDelete
  2. Pas= parti ajaran syiah.....hikmah tersembunyi allah turunkan pada rakyat malaysia....tentra dajjal dikumpulkan dalam pakatan rakyat.....hanya untuk orang yang berfikir siapa pengkhianat bangsa dan agama ....

    ReplyDelete
  3. Orang diatas sakit beri komen.xde ilmu.xde hujjah bukti....mmg sampah.

    ReplyDelete

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.