Terkini

APA NAK JADI DENGAN BUDAK MELAYU?

Oleh : Jebat

Pertama sekali kami mohon maaf jika ada yang kurang selesa dengan gambar yang dipaparkan. Namun inilah realiti anak Melayu kini. Dipercayai kedua 'pasangan' ini merupakan anak-anak Melayu Singapura. Namun ini bukanlah bermakna orang Singapura semuanya teruk. Cuma sekadar menjadi iktibar kepada kita semua agar peka dengan pergaulan anak-anak bangsa kita. Usah malu menegur kesalahan mereka.

3 comments:

 1. Jabatan Media Sosial Malaysia (Di Bawah PEMANDU)

  Pengarah Jabatan Media Sosial Malaysia - Amhari Nazaruddin
  Timbalan Pengarah Jabatan Media Sosial Malaysia - Akmar Hisham Mokhles

  Jabatan Media Sosial Malaysia telah di tubuhkan pada Mac 2013 bagi menghadapi Pilihanraya umum ke 13 Selepas PRU13 JMSM diteruskan dan melaksanakan tugas di setiap Zon. Beberapa negeri sudah siap dengan pejabat dan kelengkapan serta pasukan media sendiri.

  Pejabat Zon JMSM
  Pulau Pinang (Che Wan MPP) - mewakili zon utara iaitu Kedah, P.Pinang dan Perlis

  Selangor (MYKMU) - mewakili zon tengah perak,selangor,wilayah, N.9

  Johor - mewaki zon Selatan Johor, Melaka

  Terengganu (AAKJ) - mewakili zon pantai timur Kelantan, Terengganu dan Pahang.

  Konsultant dar Singapura di lantik oleh JMSM bagi menyediakan segala kemudahan dan juga sebagai penasihat kepada Jabatan Media Sosial Malaysia.

  ReplyDelete
 2. Kenapa mesti melantik consultan dari pihak luar ? Adakah malaysia kekurangan pakar untk menguruskan JMSM ini.? Atau ada agenda tersembunyi disebalik penubuhan JMSM ini ?

  ReplyDelete
 3. Tak percaya selagi tak ada hitam putih. Tah2 RBA punya typing....

  ReplyDelete

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.