Breaking News

SYIAH

SUNNAH

SASTERA

MAHASISWA

Tuesday, 25 December 2012

[MUAT TURUN EBOOK PERCUMA] : KAFIRKAH AKU? TULISAN CN AL-AFGHANI

Oleh : AJ

Buku ini adalah buku yang terbaik menceritakan perihal aqidah yang dianuti oleh pemimpin PAS dan pengikut PAS. Ditulis oleh individu yang telah lama berjuang dalam PAS, C.N Al-Afghani yang pernah ditahan mengikut Akta Keselamatan Dalam Negeri (I.S.A) beberapa tahun dahulu mendedahkan kepincangan dan kerosakan yang telah berlaku dalam PAS.

PAS kini bukan lagi sebuah Parti yang mengikut lunas-lunas ISLAM dalam perjuangannya. Sebaliknya sebuah parti yang sudah dipenuhi dengan elemen-elemen SYIAH dan KHAWARIJ. Baca buku ini untuk mengenal dengan lebih lanjut penipuan-penipuan yang dilakukan oleh Kepimpinan PAS yang terkenal dalam mengkafirkan semua orang ISLAM yang tak sebulu dengan mereka.


MUAT TURUN BUKU TULISAN 'KAFIRKAH AKU?' 



10 comments:

  1. Terima kasih.... teringin pulak nak baca buku yang DIHARAMKAN oleh PAS iaitu "Airmata Memali" hasil karya cikgu Non. Harap sesiapa yang ada boleh bagi link untuk download ebook berkenaan...

    ReplyDelete
  2. Insyallah...kami sedang berusaha mendapatkanya

    ReplyDelete
  3. Aku dah download. Terima kasih. Bersatu ke jalan Allah.....amim

    ReplyDelete
  4. thank you..pmr...baru je print...haha

    ReplyDelete
  5. klu dh dpt buku memali tu bgtau kt fb pena...

    ReplyDelete
  6. Saya juga sudah download buku 'Kafirkah Aku' Tapi rasa tidak enak kerana tidak membuat sebarang bayaran terhadap buku itu. Macam tidak menghargai penat lelah dan daya kreatif penulis!
    Tidak adakah tabung untuk tujuan itu?
    Minta download juga hasil hasil karya penulis yang sama.

    ReplyDelete
  7. Kesian Cikgu Non...hasil usaha dia diberi percuma begitu sahaja. Hidup dia dan anak-anaknya rakyat Malaysia tanggung ke? Saya mendapat tahu Cikgu Non tidak begitu gembira dengan perkara ini.
    Buku-buku Cikgu Non ada dijual dengan harga yang murah dan boleh dipesan diinternet. Apa dah jadi? Di mana hak beliau?

    ReplyDelete
  8. Hak beliau ada...Anda toksah risau....Kalau anda nak bayar juga, boleh serahkan wang kepada beliau terus.

    Harap maklum.

    Admin RPM.

    ReplyDelete
  9. Macamana nak bayar kat Cikgu Non?

    ReplyDelete

Pandangan yang dilontarkan di dalam ruangan komen adalah milik pihak yang menghantar. Pena Minang / Pena Minang Return tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang dihantar.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.

© 2014 Pena Minang Inc