ARTIKEL TERKINI

SUNNAH

SYIAH

SASTERA

EBOOK

Tuesday, 30 April 2013

PRU 13 : [PANAS] SETELAH TERIMA SYIAH DAN GADAI KALIMAH ALLAH....ISRAEL HANTAR 'DOA KERAHMATAN' BUAT PARTI 'ISLE' SE-MALAYSIA.




Oleh : Jebat

Setelah berjaya mengadaikan prinsip perjuangan Negara Islam, Hudud dan yang terbaru Kalimah ALLAH. PAS kini selangkah ke 'alam keredhaan Tuhan' apabila saudara mereka dari ISRAEL mendoakan 'kerahmatan dan kemenangan' kepada PAS dan suku sakatnya.

Kepada PAS. Tahniah kami ucapkan. Setelah berjaya menerima Syiah dan gerakan pluralisme. PAS kini menerima sokongan kuat dari Israel pula. No wonder PAS semakin FLIP FLOP.... Maka semakin benarlah hadis nabi.

Rasulullah s.a.w bersabda: Sesungguhnya di antara kaumku ini, ada orang-orang yang membaca Al-Quran tetapi tidak melepasi kerongkong mereka iaitu tidak mengambil faedah dari apa yang mereka baca bahkan mereka hanya sekadar membacanya sahaja. Mereka mampu membunuh orang Islam dan membiarkan penyembah berhala hidup. Mereka keluar dari Islam sebagaimana anak panah menembusi binatang buruan. Jika sekiranya aku menemui mereka, pasti aku bunuh mereka seperti terbunuhnya kaum Aad

Nombor hadith di dalam Sahih Muslim : 1762





Sekarang meh kita dengar plak penjelasan Ustaz Maulana Asri mengenai Isu Kalimah ALLAH ini.


Kalau korang nak bacaan lebih lanjut, team aku dah siapkan artikel ini. Korang boleh check dekat link kat bawah ni :

http://penaminangreturn.blogspot.com/2013/01/polemik-allah-pas-ni-parti-apa.html

http://penaminangreturn.blogspot.com/2013/01/antara-bible-dalam-bahasa-melayu-dengan.html

http://penaminangreturn.blogspot.com/2013/01/majlis-syura-pas-kata-isu-kalimah-allah.html

http://penaminangreturn.blogspot.com/2013/01/akibat-selalu-mempermainkan-hukum-allah.html

http://penaminangreturn.blogspot.com/2013/01/pkr-lacurkan-pas-untuk-kristian.html

http://penaminangreturn.blogspot.com/2013/01/panel-aqidah-jakim-lempang-majlis-auta.html

http://penaminangreturn.blogspot.com/2013/01/konspirasi-kristian-dalam-mengkorupsi.html

http://penaminangreturn.blogspot.com/2013/01/kibarul-ulama-arab-saudi-sokong.html

Banyak lagi yang PAS ni FLIP FLOP...sanggup gadai prinsip demi undi.... Antara yang paling mudah kat bawah ni...maklumat lanjut korang boleh google laa.



No comments:

Post a Comment

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.

© 2008-2017 PM Institute