Terkini

[DOWNLOAD E-BOOK PERCUMA] KENAPA AKU MINGGALKAN SYIAH?

Oleh : Jebat

Perkembangan Syiah di Malaysia boleh dikira pada tahap yang membimbangkan. Antara penyebab rancaknya perkembangan Syiah di Malaysia ialah kejahilan masyarakat Islam di Malaysia memahami aqidah Syiah.

Propaganda Syiah seperti penampilan zuhud, berjubah, berserban, nampak alim, selain sandiwara menentang Israel memudahkan ajaran yang mengkafirkan sahabat nabi ini tersebar di Malaysia. Sekaligus mempermudahkan perkembangan aqidah batil ini dikalangan masyarakat yang jahil. 

Maka dengan itu kami menjemput kesemua pembaca untuk mengetahui pembohongan, penipuan, pemalsuan Syiah di kalangan umat ISLAM.

Download buku "Kenapa Aku Minggalkan Syiah" karya Syeikh Allamah Dr. Husain Al-Musawi.

No comments

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.