ARTIKEL TERKINI

SUNNAH

SYIAH

SASTERA

EBOOK

Monday, 18 March 2013

TWITT MUZABZIB BILA JUMPA PM DAN JUMPA PAK SYEIKH DEODORANT.

Oleh : Jebat

Gua betul-betul nak tergelak melihat perihal si Muzabzib Jayyid Jiddan ni. Bukan main pantas, lagi tangkas memaklumkan kepada seantero dunia bahawa PERDANA MENTERI telah menjemputnya ke pejabat PM secara bersendirian. Baguslah kalau berita ini benar. Ini menunjukkan PM kita jenis terbuka dan tidak seperti puak-puak Pembangkang yang tak boleh dikritik lansung. Lihat sahaja apa yang terjadi pada Zulkifli Noordin dan Hassan Ali. Dilucutkan jawatan gara-gara mengkritik kepimpinan Pakatan.

Cuma dekat sini gua terpanggil satu persoalan, kenapa si Muzabzib Jayyid Jiddan ni cepat betul update status twitternya bila berjumpa dengan Perdana Menteri tetapi bukan main pusing keliling bila ditanyakan perihal perjumpaan beliau dengan Pak Syeikh Diadorant kita. Kenapa berlaku double standard disitu? Jumpa PM habaq satu dunia, jumpa Pak Syeikh Deodorant, jenuh konar bila ditanya? Sampai AntaraPos terjah dia, baru nak ngaku.... Awat eh??? Apa yang sulit sangat sampai tak dan nak update status twitter??? Meh kita tengok jawapan si Muzabzib ni dalam Twitternya bila ditanya perihal berkenaan :



Dia boleh jawab "YE KE" Tapi bila diterjah oleh ANTARAPOS, baru nak akui... Ni Muzabzib, awat laa hang tak jawab ja soalan kawan kita tu direct, atau apasal hang tak Update kat Twitter kata hang pi jumpa Pak Syeikh Deodorant hang tu? Susah sangat ka? Sibuk sangat ka? Keh3.... Meh kita tengok jawapan si Muzabzib ni bila kena terjah dengan ANTARAPOS ;



So Muzabzib kenapa ada double standard disitu? Bleh jawab? 




3 comments:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.

© 2008-2017 PM Institute