POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

[MUAT TURUN EBOOK PERCUMA] : KAFIRKAH AKU? TULISAN CN AL-AFGHANI

Oleh : AJ

Buku ini adalah buku yang terbaik menceritakan perihal aqidah yang dianuti oleh pemimpin PAS dan pengikut PAS. Ditulis oleh individu yang telah lama berjuang dalam PAS, C.N Al-Afghani yang pernah ditahan mengikut Akta Keselamatan Dalam Negeri (I.S.A) beberapa tahun dahulu mendedahkan kepincangan dan kerosakan yang telah berlaku dalam PAS.

PAS kini bukan lagi sebuah Parti yang mengikut lunas-lunas ISLAM dalam perjuangannya. Sebaliknya sebuah parti yang sudah dipenuhi dengan elemen-elemen SYIAH dan KHAWARIJ. Baca buku ini untuk mengenal dengan lebih lanjut penipuan-penipuan yang dilakukan oleh Kepimpinan PAS yang terkenal dalam mengkafirkan semua orang ISLAM yang tak sebulu dengan mereka.


MUAT TURUN BUKU TULISAN 'KAFIRKAH AKU?' 
POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.