POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

BILA SI PLURALIST NAK JATUHKAN PEMERINTAHOleh : AJ

Dah dengar si Tukar Tiub ni berbicara? Dia nak menghasut ke, nak apa ke dia punya pasal. Kerana kami yakin KUASA MENENTUKAN KERUSI PEMERINTAHAN ITU TERLETAK DI TANGAN ALLAH. Apa yang kami nak ajak tuan-tuan berfikir dan menilai. AQIDAH si Hishamuddin Rais ni apa sebenarnya?. Cuba buat penilaian berdasarkan sajaknya yang tersiar di blog milik beliau (TUKAR TIUB) pada 23 Disember 2011.Dah baca 'SAJAK' si sosialis ni?? Jadi fikirkan kembali. Adakah orang macam ni kita nak biarkan dia menjadi 'THINK TANK' kepada pemerintah yang kononnya bakal naik satu masa akan datang? Nauzubillahiminzalik. Kerajaan hari ini mungkin bukan sebuah kerajaan yang sempurna, namun buat masa ini, kerajaan yang ada hari ini lebih kurang mudaratnya berbanding kelompok yang gila mahu berkuasa ini. 

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.