POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

OPS DAULAT : "MEREKA SYAHID" - SYEIKH PROF. DR. MOHAMMAD KHALIFA AL-TAMIMI

Oleh : Jebat

Shah Alam : Prof. Dr. Mohammad Khalifa Al-Tamimi, Rektor Universiti Antarabangsa Al-Madinah mengiktiraf bahawasanya pahlawan negara dari Angkatan Tentera Malaysia dan Polis Diraja Malaysia yang terkorban di  Lahad Datu adalah mereka yang tergolong dalam kelompok syahid yang mempertahankan negara. Perkara itu disebut oleh beliau ketika ditanya oleh para wartawan ketika menerima kunjungan rasmi dari Menteri Pertanian dan Asas Tani, Dato' Noh Omar di kampus Mediu, Shah Alam. Turut sama hadir dalam majlis berkenaan ialah Timbalan Rektor Mediu, Dr. Fadlan Mohd Othman dan barisan pegawai kementerian.Kepada pejuang negara : 


POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.