POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

OPS SULU : PARTI ISLE SE-MALAYA DAH ISTIHAR JIHAD!!!!

Oleh : Tuah

PiS telah mengeluarkan SERUAN JIHAD!!!! Opsss.... Tersilap.... Seruan Jihad ini hanya SAH dan HALAL untuk tujuan demonstrasi dibawah seliaan SI HINDU AMBIGA.

Takpa...walaupun SERUAN JIHAD berkenaan tidak sah digunapakai untuk tujuan lain, PiS bersedia menghantar pasukan beruniformnya yang cukup cemerlang dalam pertempuran dengan pihak berkuasa. Hasil aspirasi badan beruniform IRAN, Unit Amal PiS akan berada di Barisan Hadapan menyerang Polis Penceroboh dengan teknik rempuh lari.Jadi setakat nak rempuh Tentera Diraja Kesultanan Sulu (Sultan yang mana satu pun kami tak tahu) tak jadi masalah bagi mereka. Mereka dah banyak pengalaman.

Selain itu mereka juga mempunyai Superman yang hebat, jika mati kena rempuh pun boleh hidup semula selain mempunyai kepakaran penyamaran yang bakal menggerunkan Polis Penceroboh....

Namun buat masa ini, kesemua yang diatas hanyalah satu SANDIWARA semata-mata..... Rakyat Malaysia lebih mempercayai kemapuan pasukan Keselamatan Malaysia dalam mempertahankan bumi Malaysia yang tercinta.POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.