POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

SURAT PANAS PKR!!!! : BUAT HURU HARA PADA HARI MENGUNDI!!!
Oleh : Jebat

Kami telah mendapat e-mail dari 'orang dalam Tropicana' yang meminta pihak kami untuk menyebar luaskan surat 'arahan' ini.

Di dalam surat ini, Pejabat Timbalan Presiden PKR telah mengarahkan satu S.O.P (Standard of Procedure) kepada semua ahlinya untuk membuat kacau dikawasan-kawasan Parlimen yang dikenal pasti.Sehubungan dengan itu kami meminta kepada saudara Rafizi Ramli merangkap Pengarah Fitnah PKR untuk tampil memberikan penjelasan. Sekiranya ini benar ianya jelas menepati apa yang pernah diucapkan oleh Zulkifli Noordin mengenai perancangan jahat PKR menjelang pilihanraya 13 ini.

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.