POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

[VIDEO] DR. SIDEK BABA @ CIKGU SIDEK KANTOI!!!Oleh : UKT

Dr. Sidek Baba, mantan Timbalan Rektor di Universiti ISLAM Antarabangsa Malaysia bukanlah satu nama baru dalam dunia akademik, pendidikan politik dan dakwah. Menjadi seorang ahli akademik yang meminati gerakan dakwah dan politik Islam, Dr. Sidek Baba terdedah dengan kaedah penilaian secara fakta. Seperti Dr. Mahathir yang amat teliti sebelum membuat keputusan dalam memecat Anwar Ibrahim, begitu juga dengan Dr. Sidek Baba yang amat teliti dengan setiap hujjah yang disampaikan oleh 'orang-orang kanan' Anwar.Setiap dakwaan diselidik dan dilakukan secara terperinci lalu ditimbang tara sebelum membuat keputusan. Maka setelah siap segala analisis, maka akhirnya Dr. Sidek Baba mengambil keputusan meninggalkan bekas rakan seperjuangannya itu.

Satu lagi tamparan buat Anwar. Jadi kepada Anwar, sila saman Dr. Sidek Baba diatas kenyataan beraninya ini.Baca seterusnya di : 
http://www.utusan.com.my/utusan/Politik/20130406/po_02/Sidek-Baba-kesal-perjuangan-ABIM-dipergunakan


POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.