NAIB CANSELOR UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA (UTM) DILANTIK MENJADI KETUA SETIAUSAHA II, KEMENTERIAN PENDIDIKAN

Oleh : Jebat

Tahniah diucapkan kepada Naib Canselor Universiti Teknologi Malaysia, Prof Dato Dr. Ir Zaini bin Ujang dilantik menjadi Ketua Setiausaha II di Kementerian Pendidikan Malaysia berkuatkuasa 3 Jun ini. Selain beliau, itu 2 lagi pegawai kanan perkhidmatan awam dilantik/ditukarkan untuk menerajui Kementerian Pendidikan.

Berikut adalah kenyataan yang dikeluarkan oleh Laman Web Ketua Setiausaha Negara

Selaras dengan pembentukan Kabinet yang baru serta penggabungan Kementerian Pengajian Tinggi dengan Kementerian Pelajaran yang disatukan menjadi Kementerian Pendidikan, saya ingin memaklumkan pelantikan dan pertukaran tiga (3) orang pegawai kanan Perkhidmatan Awam Persekutuan.

Post a Comment

1 Comments


  1. Saya ingin menyampaikan kepada seluruh TKI yang bekerja di negeri orang saya ibu hermawati seorang TKI DI MALAYSIA pengen pulang ke indo tapi gak ada ongkos sempat saya putus asah apalagi dengan keadaan susah gaji suami itupun buat makan sedangkan hutang banyak kebetulan suami saya buka-buka internet mendapatkan nomor MBAH RONO katanya bisa bantu orang melunasi hutang melalui jalan TOGEL dengan keadaan susah jadi saya coba hubungi MBAH RONO dan minta angka bocoran MALAYSIA angka yang di berikan 4D TOTO ternyata betul-betul tembus 100% bagi saudarah-saudara di indo mau di luar negeri apabila punya masalah hutang sudah lama belum lunas jangan putus asah beliau bisa membantu meringankan masalah anda hubungi MBAH RONO di nomor (_085_340_489-469_) ini asli bukan rekayasa atau silahkan buktikan sendiri..

    ReplyDelete

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.