POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

[DOWNLOAD EBOOK PERCUMA] MENYINGKAP HAKIKAT SYIAH KARYA ABU 'ALI JASER LEONHEART AL-ATSARIY

Oleh : Jebat

Jika para pembaca perhatikan, mudah benar rakyat Malaysia khasnya orang Islam di Malaysia tertipu dan terpengaruh dengan ajaran Syiah. Mengapa ini boleh berlaku? Jawapannya mudah, orang Malaysia jenis pemalas nak selidik dan menerima bulat-bulat apa sahaja yang diperkatakan oleh seseorang yang kelihatan alim, zuhud, berjubah dan berjanggut. Sebab itu kita dapat lihat di Malaysia, buku 'soal jawab' agama paling laris adalah buku soal jawab agama yang tak ada sebarang rujukan atau hadis didalamnya (kalau ada pun al-quran dan hadis yang disebutkan teramat sedikit).

Download buku "Menyingkap Hakikat Syiah" karya Abu 'Ali Jaser Leonheart Al-AtsariyPOST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.