POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

MAKAN BIAWAK DI PROGRAM HARI MEDIA KEMENTERIAN PERTAHANAN

Oleh : Admin Mindef

Melaka, 26 Jun 2013 - Program Hari Media Kementerian Pertahanan yang telah dilaksanakan selama 2 hari bermula 24 hingga 25 Jun 2013 adalah bertujuan untuk memperkukuhkan hubungan kerjasama yang telah sedia terjalin diantara pengamal-pengamal media dan Kementerian Pertahanan.

Seramai 64 orang pengamal media telah mengikuti program ini yang telah melibatkan agensi dari media cetak, elektronik dan bloggers. Program ini telah diadakan di Pusat Latihan Peperangan Khusus (PULPAK), Kem Sungai Udang, Melaka.

Antara aktiviti yang dilaksanakan adalah abseiling, repelling, flying fox dan climbing wall. Selain itu mereka turut diberi peluang untuk menembak pistol Glock dan sub-mesingan HK MP5 serta menyaksikan demonstrasi oleh Anggota Gerak khas.


POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.