POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

SYIAH GAGAL ANGKAT MAT SABU DI PARLIMEN TETAPI BERJAYA LETAK WAKIL MEREKA DI DUN KUBANG ROTAN, KEDAH!!!

Oleh : RPM

Setelah GAGAL meletakkan seorang ahli parlimen mereka dalam parlimen Malaysia (Calon PAS Pendang juga Timbalan Presiden PAS, Mat Sabu), Syiah kini mencari kaedah untuk memastikan survival kelansungan agama pengkafir sahabat nabi ini terus bernyawa di bumi Malaysia.

Namun kita jangan fikir pula yang mereka sudah gagal... Sebenarnya untuk makluman rakan-rakan pembaca sekalian, ada seorang ADUN dari KEDAH yang dipercayai berfahaman SYIAH telah berjaya memenangi kerusi DUN Kubang Rotan. 

Mohd Nasir Mustafa adalah salah seorang SYIAH dalam PAS yang berjaya memenangi kerusi DUN N16 Kubang Rotan, dalam Pilihanraya Umum ke 13 yang lalu.

Maka ini adalah petanda bahawa SYIAH masih mempunyai tempat dalam politik di Malaysia. Oleh itu kami menyeru Majlis Agama ISLAM Kedah, Menteri Besar Kedah, PDRM, Majlis Keselamatan Negara dan agensi kerajaan yang lain untuk menyiasat dan mengambil tindakan keatas penganut Syiah ini.


Rujuk artikel Pro Syiahnya : http://ybmohdnasir.blogspot.com/2010/09/pesanan-ali-khamanaei-isu-bakar-quran.html

Semoga MALAYSIA bebas dari ANCAMAN SYIAH PENGKAFIR SAHABAT NABI ini!!!

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.