POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

BANGGUNAN @KDNPUTRAJAYA TERBAKAR!!! @Zahid_Hamidi @dwjunaidi

Oleh : AJ
Foto : FB KDN

PUTRAJAYA, 30 DISEMBER 2013 : Banggunan Kementerian Dalam Negeri di Putrajaya hari ini terbakar sekaligus menyebabkan ratusan penjawat awam yang bekerja di banggunan Kompleks D KDN terpaksa mengosongkan banggunan berkenaan.

Kebakaran yang terjadi pada jam 10 pagi tadi menyebabkan operasi harian di kompleks D KDN Putrajaya lumpuh sama sekali. 


Namun kejadian ini adalah sebahagian senario latihan kebakaran yang diadakan di Ibu Pejabat Kementerian Dalam Negeri yang turut melibatkan agensi Jabatan Bomba dan Penyelamat dari Balai Bomba Putrajaya.

Tujuan latihan ini diadakan adalah bagi memberikan pendedahan kepada warga KDN mengenai tindakan yang perlu dilakukan oleh mereka apabila berlaku kebakaran.

TARIKH / MASA : 30 DISEMBER 2013 / 10.00 PAGI
MAJLIS / PROGRAM : LATIHAN KEBAKARAN KDN
TEMPAT MAJLIS : DATARAN KDN, KOMPLEKS D, PUTRAJAYA

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.