POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

DATUK BANDAR KUALA LUMPUR JAWAB FITNAH @WardinaSafiyyah

Oleh : AJ

Pertama sekali, sememangnya kami tak bersetuju dengan sambutan Tahun Baru Masihi ini. Usahkan 15 Juta, malah 1 Sen sekalipun kami tak suka, duit kerajaan dibelanjakan untuk tujuan sambutan tahun baru 2014.

Tetapi Datuk Bandar mempunyai alasan. Dalam penjelasan yang diberikan, bajet 15 juta itu adalah peruntukan yang digunakan sepanjang kempen tahun melawat Malaysia 2014. (The Edge)Aku yakin, dalam mana-mana 'perniagaan' kena ada promosi. Dan promosi memerlukan iklan. Dan iklan perlu dibayar. Jadi 'acara' ini hanyalah sebahagian dari 'kempen' Tahun Melawat Malaysia 2014. Benda ni kenalah tanya pada pakar ekonomi... dan bukannya kepada budak Interior Design.
Jadi kepada Wardina, berhati-hatilah bila mengeluarkan penjelasan. Sebaliknya telitilah dahulu kenyataan yang dikeluarkan oleh Datuk Bandar Kuala Lumpur. Kalau tengah 'datang bulan' better jangan bercakap. Jangan disebabkan kenyataan yang dikeluarkan oleh kamu akan membawa kepada fitnah yang lebih besar. Dan kepada DBKL, kalau boleh, kurangkan lagilah perbelanjaan yang sedia ada tu.....

P.S : Wardina... You boleh mintak Ariani turunkan harga Tudung tak??? 

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.