POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

GAZA BANJIR PUN DISEBABKAN 1MALAYSIA SPRITUAL CITY?

Oleh : AJ

Menurut laporan Sinar Harian, Bandar Gaza di Palestin telah mengalami banjir besar sekaligus menyebabkan perjalanan harian bandar berkenaan lumpuh.

Hujan berterusan selama empat hari selain kelemahan sistem perparitan menjadi punca kepada peningkatan air secara mendadak.

Cuma dalam bab ini kami nak tanya juga, apakah alasan yang BARUA-BARUA DAP nak katakan. Sebabnya ketika pantai timur dilanda banjir atau fokusnya di Pahang, Barua-Barua DAP mendakwa ianya adalah bala' ALLAH keatas Pahang kerana kononnya kerajaan Pahang membenarkan pembinaan 1Malaysia Spritual City.

Adakah dakwaan yang sama boleh digunakan kepada pemimpin di Palestin ekoran terjadinya banjir ini?

Barua-Barua DAP boleh tolong jawab?

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.