POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

KAMI TAK PERNAH LULUSKAN PROJEK SPRITUAL CITY DI GAMBANG - MB PAHANGOleh : RPM

Sewaktu banjir melanda Kuantan baru-baru ini, Cybertroopers Pembangkang cuba membangkitkan isu 1Malaysia Spritual Tourism yang kononnya menjadi punca 'Balak' Allah turun dan menenggelamkan Kuantan. Sedangkan video berkenaan hanya diutarakan oleh seorang Cina Apek yang tak tahu latar belakangnya.

Namun kelakarnya mungkin Cytro Pembangkang ini terlupa bahawa MP Kuantan itu sendiri daripada PKR. Malah bukan sahaja Kuantan sahaja tenggelam, malah Kelantan juga dilanda banjir. Namun ada yang akan mengatakan 'Bajir di Pahang lebih teruk. Soalnya bukan mana satu lebih teruk. Banjir tetap berlaku juga.....Jadi jika justifikasi menyatakan Balak ALLAH turun kerana projek 1Malaysia Spritual Tourism yang tidak pernah diluluskan itu, maka kami juga boleh menyatakan bahawa Balak ALLAH juga turun di 'Negeri Serambi Makkah' yang terang-terang projek Budhha terbesar di Asia Tenggara sudah siap terbina.


POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.