POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

MENJAWAB PERSOALAN DALAM ARTIKEL HARAKAH @hdaily09 PALING #BULLSHIT : JIKA MAT SABU ITU SYIAH, UMNO ITU KOMUNIS, ROSMAH ITU WAHABI.

Oleh : AJ

BULLSHIT!!!

Itu jer yang boleh aku cakapkan apabila membaca artikel yang tertera di laman HARAKAH 'tepat dari sumber' ini. Rujuk artikel berkenaan disini

Macam Syiah mengarang cerita karut marut. Itulah kualiti artikel berkenaan. Gagal menjawab dakwaan mengaitkan Mat Sabu dengan SYIAH. UMNO plak dituduh komunis, malah lagi kelakar, Rosmah Mansor plak dituduh Wahabi.

Sebelum nak buat tuduhan, baik kita tengok dulu siapa yang menyokong SYIAH dan apa yang dipuji pada Syiah termasuk siapa pula yang menyokong komunis, dan siapa pula yang mengangkat komunis. 

Siapa yang Pro Syiah dan Komunis?


Rosmah Mansorkah?? UMNO kah???

Jawapannya tentu sekali bukan UMNO atau Rosmah Mansor. Sebaliknya yang buat kenyataan PRO SYIAH dan PRO KOMUNIS adalah Mat Sabu.

Sekarang kita tengok siapa yang anti SYIAH dan KOMUNIS?


Kalau yang benci Komunis, tak perlulah nak kaji lagi. Semua orang Malaysia kecuali Mat Sabu membenci Komunis.

Dan apa pula JUSTIFIKASI menyatakan bahawa UMNO Wahabi? Wahabi tu apa benda? Adakah dengan hanya menjemput Imam Masjidil Haram maka UMNO dituduh Wahabi? Sedangkan Imam berkenaan sudah menjelaskan tidak wujud Istilah Wahabi dalam ISLAM. Jadi tak ke perkataan yang terpapar dalam HARAKAH itu satu FITNAH???
POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.