2 WARTAWAN RUSSIA TODAY PROTES TINDAKAN RUSSIA KEATAS UKRAINE
Oleh : AJ

Krisis pencerobohan oleh Tentera Russia keatas Ukraine nampaknya membawa kepada dimensi baru apabila 2 orang warga media Russian Today melakukan protes terhadap tindakan Kremlin secara 'live' disiaran milik kerajaan Russia tersebut.

Malah salah seorang daripada penyampai berita di siaran tv satelit itu memutuskan untuk meletakkan jawatan sebagai tanda protes kepada perbuatan Russia.

P/S : Bila Amerika menyerang Iraq & Afghanistan, tidak ada pula pemberita CNN meletakkan jawatan atau mengkritik tindakan Uncle Sam tersebut secara 'live':)

Post a comment

1 Comments

 1. Abby Martin, yg. amat jelita tapi amat cerdik pandai ni bukan anti-Russia, tetapi dia amat anti-perang dan sebarang bentuk penjajahan!

  Tapi dlm kes Crimea ini, Abby salah kerana Russia amat berhak kerana Crimea adalah sebahagian Russia dlm sejarah spt. Temasik (S'pura) kita. Dan oleh kerana EU-NATO/US-Canada/Israel-Zionis terlibat dlm. menyokong permpasan kuasa oleh PENGGANAS Neo-Nazi amat buas ke atas Ukraine, maka Russia mesti mempertahankan BUMIPUTERA Russia. Ini ialah kerana pengganas Nazi keseluruhannya amat membenci Russia, yg, telah menewaskan Nazi Jerman dan menawan Berlin, dgn. begitu BERANI.
  Dan yg. amat merbahaya, dgn. kenaikan kuasa semula pengganas Nazi secara terbuka, Dunia Islam yg. kaya minyak-gas dan umat Islam, di Eropah/Barat dan seluruh dunia, akan menjadi sasaran utama di dekad ini (bukan lagi disasarkan bangsa Yahudi tradisional - yg. bukan Yahudi Zionis, dan kerana Palestin telah dpt. diJAJAH) kerana NATO sebenarnya makin dipenuhi pengganas neo-Nazi paling buas (termasuk dr. Jerman dan Ukraine di masa akan dtg.) dan dikuasai Israel-Zionis, terutamanya Empayar Zionis Illuminati paling DAJAL, Rothschild-Rockefeller (yg. berkahwin dgn. pemimpin-pemimpin berkuasa Eropah/US termasuk raja-Raja Eropah), yg. ingin menubuhkan New World Order (NWO), yg. bertuhankan SYAITAN!

  Lihat bagaimana puak Yahudi Zionis bekerjasama dgn. Hitler dan Nazi Jerman/Eropah utk. membunuh kaum Yahudi tradisonal, terutamanya yg. miskin – sejarah yg. tersembunyi begitu lama dan makin didedahkan oleh puak Yahudi sendiri di:

  1. http://cosmos.ucc.ie/cs1064/jabowen/IPSC/php/art.php?aid=4062, The hidden history of Zionism, Annie Zirin, International Socialist Review, issue 24, July 2002;
  2. http://www.counterpunch.org/2011/03/04/denying-nazi-zionist-collusion/, Denying Nazi-Zionist Collusion, by ALISON WEIR, Weekend Edition March 4-6, 2011;
  3. http://www.amazon.com/Zionism-Age-Dictators-Lenni-Brenner/dp/1556520778, The Hidden History of Zionism, Veritas Press, Santa Barbara (Calif.) 1988. Copyright (c) 1988 by Ralph Schoenman;
  4. http://www.truetorahjews.org/antisemitism, Zionism and Anti-Semitism, By True Torah Jews: against Zionism;
  5. dan http://dissidentvoice.org/2009/12/jews-against-zionism/, Jews Against Zionism, by Stephen Lendman, Dissident Voice, December 8th, 2009.

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.