POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

ADAKAH RON CHERNIN TERLIBAT DALAM SABOTAJ KEHILANGAN PESAWAT #MH370?

Oleh : Jebat

Gambar diatas adalah sebahagian kecil dari perbincangan yang dikemukakan di dalam buku tulisannya yang berjudul "Sejarah Perisikan di Malaysia" yang diterbitkan oleh Dewan Bahasa dan Pustaka.

Dan ini adalah perkara yang menarik minat penulis tatkala membaca buku tulisan Dr. Azaharuddin Mohamed Dali, Pensyarah Jabatan Sejarah, Fakulti Sastera dan Sains Sosial, Universiti Malaya. Penulis tak dapat nak bicarakan isi buku ini kerana masih dalam pembacaan.

Namun sekiranya anda berminat, sekarang ini sedang berlansung Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur. Jadi silalah cari dan dapatkan buku ini. Amat menarik untuk dibaca!!!

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.