POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

KEPUTUSAN PERMOHONAN KEMASUKAN KE IPTA BAGI LEPASAN STPM DAN SETARAF SESI AKADEMIK 2014/15 BOLEH DISEMAK HARI INI

Keputusan Permohonan Kemasukan Ke IPTA bagi Lepasan STPM/Setaraf Sesi Akademik 2014/2015 diumumkan pada 12 OGOS 2014 (Selasa)

Untuk makluman semakan boleh dibuat melalui Portal Rasmi BPKP JPT (UPU) http://upu.moe.gov.my/web/pendaratan.php atau secara sms (sila taip : UPU RESULT [No. KP] dan sms ke 15888.) Kelewatan SMS keputusan bagaimanapun mungkin berlaku disebabkan jumlah semakan yang tinggi. 

Nota tambahan :

• Rayuan Kemasukan Ke IPTA Bagi Calon Lepasan STPM/Setaraf Sesi Akademik 2014/2015 boleh dilakukan bermula pada 12 sehingga 22 Ogos 2014

• Keputusan Rayuan Kemasukan Ke IPTA Bagi Calon Lepasan STPM/Setaraf Sesi Akademik 2014/2015 akan diumumkan pada minggu ke-3 bulan September 2014

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.