POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

JOM SERTAI OrKID @ FESTIVAL KONVOKESYEN UNIVERSITI MALAYA #FESKUM14

Bersempena dengan Festival Konvokesyen Universiti Malaya (FESKUM) 2014, projek OrKID iaitu Orang Kurang Upaya Integrated Development di bawah Seksyen Kaunseling, Kerjaya dan OKU, Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Universiti Malaya akan mengadakan beberapa aktiviti seperti Sharing Talk, Stress Management Workshop dan Balanced Diet Workshop.

Butiran aktiviti adalah seperti berikut:

1) Aktiviti ’Sharing Talk’ akan menampilkan seorang icon atlit berbasikal yang pernah memasuki Malaysian Books of Records, En Azman Yeop Akhil dan beberapa pelajar OKU UM bagi berkongsi pengalaman, idea dan kejayaan mereka dalam menjalani kehidupan seharian yang dapat memberi inspirasi kepada masyarakat.

Tarikh : 10 Oktober 2014 (Jumaat) 
Tempat : Dewan Perdana 3, Level 3, Blok F, KPS UM Masa : 2.30pm - 5.30pm 
Yuran : Percuma* 

*Cenderamata disediakan

2) Aktiviti ‘Stress Management Workshop’ menampilkan consultant yang juga pensyarah dari Pusat Sukan UM, Dr Lim Boon Hooi untuk memberi bengkel pengurusan stress yang berkesan dan peserta akan diajar beberapa teknik senaman seperti deep breathing technique, progressive muscular relaxation dan autogenic relaxation technique.

Tarikh : 13 Oktober 2014 (Isnin) 
Tempat : Dewan Perdana 3, Level 3, Blok F, KPS UM 
Masa : 2.30pm - 5.30pm 
Yuran : RM5* 
Kod Pemakaian : Kasual Kemas

*Cenderamata disediakan

3) Aktiviti ‘Balanced Diet Workshop’ menampilkan Pegawai Dietetik dari Institut Sukan Negara, Puan Azimah Ahmad yang akan memberi bengkel mengenai kepentingan diet seimbang dan peserta akan diberi merasa menu hands-on yang menarik yang akan disediakan oleh tetamu jemputan.

Tarikh : 14 Oktober 2014 (Selasa) 
Tempat : Dewan Perdana 3, Level 3, Blok F, KPS UM 
Masa : 2.30pm - 5.30pm 
Yuran : RM5* 

*Cenderamata disediakan

Cara Penyertaan: Untuk menyertai mana-mana aktiviti, sila daftar melalui link:


**Pembayaran yuran boleh dilakukan pada hari aktiviti tersebut.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:

Cheong Sik How (010-2338923) Kevin Chee (017-9397392)

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.