POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

DAKWAAN KARPAL SINGH BAHAWA ANWAR IBRAHIM SEORANG PELIWAT TERBUKTI HARI INI #RakyatHakimNegara #LiwatII #LiwatTetapLiwat

Oleh : Jebat

Keputusan Panel Hakim yang diketuai oleh Tun Arifin Zakaria yang menetapkan bahawa Anwar Ibrahim didapati bersalah dalam kes meliwat bekas pembantu peribadinya, Saiful Bukhari Azlan adalah kemenangan buat mendiang Karpal Singh.

Ini kerana, Karpal Singh lah individu pertama yang menyatakan mantan Timbalan Perdana Menteri itu terlibat dalam kes homoseksual di dalam parlimen. Berikut merupakan keratan penuh hujjah Karpal Singh dalam Hansard Parlimen yang dipetik pada : PENYATA RASMI PARLIMEN DEWAN RAKYAT , PARLIMEN KESEMBILAN, PENGGAL KETIGA, MESYUARAT KETIGA Bilangan 85, Khamis, 18 Disember 1997.


Jadi apa yang diputuskan oleh Hakim pada hari ini adalah KEJAYAAN PERJUANGAN MENDIANG KARPAL SINGH dalam usahanya membuktikan Anwar seorang peliwat. Kini, walaupun KARPAL SINGH telah meninggalkan kita, ternyata inilah jasanya kepada kita. Jasanya yang membuktikan bahawa ANWAR IBRAHIM memang seorang peliwat!

Hansard penuh dibawah ini.Sumber hansard diperolehi dari : http://www.parlimen.gov.my/hansard-dewan-rakyat.html?uweb=dr&arkib=yes

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.