Terkini

KIBARUL ULAMA ARAB SAUDI SOKONG TINDAKAN KERAJAAN MALAYSIA


Oleh : Kasturi

Alhamdulillah. Dengan kepesatan teknologi, banyak maklumat yang dapat disampaikan kepada masyarakat. Kami di Team Pena Minang ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada BAKAL-BAKAL DA'IE yang telah berusaha mencari jawapan daripada para masyaikh di ARAB SAUDI bagi mendapatkan pandangan mereka mengenai isu polemik nama ALLAH yang timbul di Malaysia. Terima kasih tidak terhingga buat kalian. Semoga ALLAH membalas jasa-jasa kalian.

Dan kepada rakyat Malaysia. Sudah tiba masanya KITA BERSATU. BERSATU ATAS JALAN NABI DAN PARA SAHABAT. Kerana dengan BERSATU SAHAJALAH, UMAT ISLAM DI MALAYSIA AKAN DIHORMATI DAN DITAKUTI OLEH MUSUH ALLAH!!!

Sumber perkataan diperolehi dari :

1. Mahasiswa Universiti ISLAM Madinah : Ustaz Asrie Sobrie
2. Mahasiswa Universiti ISLAM Madinah : Ustaz Muhammad Fashan

Saudara-saudara juga dijemput membaca hujjah kami untuk menafikan hak Kristian menggunakan Kalimah ALLAH berdasarkan takrif Bahasa Melayu vs Bahasa Inggeris. Layari : Konspirasi Kristian Dalam Mengkorupsi Kalimah ALLAH.

No comments

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.