POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

PEMUDA PAS GOMBAK KANTOI MEMFITNAH!!!!



Inilah sikap puak-puak PAS a.k.a Pendokong Ajaran Syiah ni.....Selagi boleh nak memfitnah, mereka akan memfitnah semahu-mahunya. Sampai kenyataan yang tak dibuat oleh FB PERDANA MENTERI yang OFFICIAL PUN dikaitkan dengan Najib.Untuk makluman korang juga fan page PALSU Najib Razak pun dah dihapuskan setelah perkara ini dikantoikan......


Apa pun adakah ini akhlak yang dikatakan PARTI ISLAM??? Sejak bila ISLAM benarkan FITNAH UNTUK MENCAPAI MATLAMAT???

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.