POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

PERLANTIKAN BRIGEDIER JENERAL DATO' MD TAJRI BIN ALWI SEBAGAI DATUK PADUKA MAHARAJA LELA ISTANA NEGARA YANG BARU

Oleh : Markas Angkatan Tentera Malaysia

Panglima Angkatan Tentera, Jeneral Tan Sri Dato’ Sri Zulkifeli bin Mohd Zin telah menyempurnakan upacara Pemakaian Pangkat Brigedier Jeneral ke Mejar Jeneral kepada Brigedier Jeneral Dato’ Md Tajri bin Alwi yang akan menjawat jawatan sebagai Datuk Paduka Maharaja Lela Istana Negara berkuat kuasa 15 Jun 2013. 

Majlis tersebut diadakan di Bilik Ruang Perkasa, Tingkat 5, Wisma Pertahanan, Kuala Lumpur yang di hadiri Jeneral Datuk Raja Mohamed Affandi bin Raja Mohamed Noor, Panglima Tentera Darat, Laksamana Madya Datuk Ahmad Kamarulzaman bin Hj Ahmad Badaruddin, Ketua Staf Markas ATM dan Pegawai-pegawai Kanan ATM.

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.