POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

STANDARD OPERATING PROCEDURE (S.O.P) DEMOGILA 505 TERBONGKAR!!!!

Oleh : Jebat.

Laman blog Kedah http://kedahan69ers.com/ telah membongkar S.O.P yang akan dilaksanakan oleh kumpulan pendemonstrator di lokasi-lokasi berkumpul kumpulan berkenaan. Ternyata S.O.P ini hampir menyamai gerakan-gerakan revolusi tajaan sosialis dan Syiah di Mesir, Turki, Libya, Bahrain dan beberapa tempat negara lain. Selain itu blog berkenaan juga telah menganalisis peranan Syiah dalam demonstrasi yang terdahulu dan terkini.

Berikut merupakan S.O.P yang didedahkan oleh laman blog berkenaan :

Oleh itu kami menyeru orang ramai agar tidak menyertai himpunan berkenaan kerana ianya menyalahi undang undang negara. Berikut merupakan kenyataan Media Polis Diraja Malaysia berhubung himpunan yang akan berlansung pada Sabtu, 22 Julai 2013 di Padang Merbok, Kuala Lumpur.

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.