POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

KENYATAAN MEDIA PEJABAT PERDANA MENTERI DALAM ISU : "ENDLIESS POSSIBILITIES"

BAHASA MELAYU :

Konsep "Malaysia's Endless Possibilities" merupakan satu jenama yang telah dilancarkan pada Januari 2013 di Sidang Tahunan Ekonomi Dunia yang berlansung di Davos, Switzerland. Sedangkan Kementerian Pelancongan Israel pula munggunakan 'Endless Possibilities' pada bulan May 2013, 4 bulan selepas Malaysia melancarkan motto berkenaan. Tujuan mereka adalah untuk mempromosikan persidangan dan insentif pasaran di negara mereka.

Pejabat Perdana Menteri
23 Ogos 2013  

----------------

ENGLISH :

“Malaysia’s ‘Endless Possibilities’ nation branding concept was publicly launched in January 2013 at the World Economic Forum annual meeting in Davos, Switzerland. The Tourism Ministry of Israel started using ‘Endless Possibilities’ to promote their conference and incentive market four months later, in May 2013.”

Prime Minister’s Office
23 August 2013

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.