POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

PENGUMUMAN MINGGU TEMUDUGA KEPADA PELAJAR YANG MEMOHON SARJANA MUDA UiTM (PROGRAM TEMUDUGA) SESI PENGAMBILAN KE 2 2013/2014 (KEMASUKAN FEBRUARI 2014)

Oleh : Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar (Naib Canselor UiTM)

Perhatian kepada pelajar yang memohon Sarjana Muda kemasukan sesi Ke 2 2013/2014 minggu temuduga akan dilaksanakan di seluruh sistem UiTM pada 21-22 Disember 2014.

Ambil perhatian kerana surat panggilan temuduga akan dihebahkan pada 13 Disember 2013 dilaman web http://online.uitm.edu.my.

Pelajar diminta bersedia dan patuhi arahan semasa temuduga dijalankan termasuk persediaan sahsiah rupa diri, peralatan yang perlu dibawa semasa temuduga dan cetak salinan dokumen yang disahkan untuk memudahkan proses tersebut dijalankan.

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.