POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

ADUN PAS PAKA BERLAGAK MACAM TUHAN

Oleh : AJ

Bukan main hebat lagi malaun bergelar 'OSTAT' ni. Macam dia pula yang boleh menentukan asbab banjir berlaku. Sampai terlupa yang Kelantan pun turut menghadapi musibah yang sama.

Aku cuba check latar belakang si 'Ostat' ni, nampaknya dia pun bukanlah 'clean' sangat. Sebab ada kes perembat duit orang rakyat. 

Nak tahu lebih lanjut baca kat sini :

http://terengganutoday.com/berita-utama/pleasee-jangan-kacau-saya-wahid-endut-dah-umum-saya-calon-pas-dun-paka
http://jarahjanda.blogspot.com/2013/02/sprm-sedia-siasat-satipul-bekas-adun.html
http://jarahjanda.blogspot.com/2013/02/rintihan-kehampaan-kerana-tertipu-oleh.html

Dan dengar kabor bila dah terkantoi, dia mula mengungut orang yang buat report polis mengenai salah lakunya :

http://jarahjanda.blogspot.com/2013/02/ala-baler-pemuda-pas-ugut-mangsa.html

Banjir di Kelantan :

http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/24045-pasir-mas-catat-mangsa-tertinggi-banjir-kelantan
http://www.bharian.com.my/bharian/articles/15sekolahdiPasirMasditutupakibatbanjir/Article/?bh
http://ebanjir.kelantan.gov.my/

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.