POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

[VIDEO] KAEDAH MERUQYAH DIRI SENDIRIOleh : Jebat

Gangguan daripada Jin dan Syaitan. Daripada sihir. Adalah sesuatu yang tidak boleh kita nafikan. Sama ada ianya pernah berlaku pada diri kita ataupun kita pernah mendegar khabar ini di pihak lain. Dan kadangkala kita sendiri pun pening dan keliru. Bagaimanakah cara dan kaedah untuk menghapuskan gangguan ini. Bagi yang jahil, maka mereka mencari Tok Bomoh atau Pawang untuk mengubati 'penyakit' mereka ini. Sekaligus menambah-nambahkan lagi kesyirikkan kepada mereka yang meminta pertolongan daripada mereka - Dan inilah yang dikehendaki oleh Syaitan, umat Muhammad mensyirikkan Allah.

Namun bagi yang berilmu, maka Ruqyah akan menjadi penawar. Namun bagaimana kita nak beruqyah sedangkan diri kita sendiri tidak mengetahui kaedah beruqyah. Maka di dalam video ini, kita diajar cara beruqyah terhadap diri sendiri dan kaedah meruqyah orang lain.

Semoga ALLAH menghindari kita daripada fitnah ini.

Bacaan lanjut disini : http://www.penaminang.com/2013/05/kaedah-ruqyah-berdasarkan-al-quran-dan.html#axzz3489LaWNU


POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.