POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

KESESATAN FIQH MAZHAB @KhalidSamad


Tulisan : Abu Ubaid Al-Helmi

Apa yang diperkatakan oleh Khalid Samat adalah BENAR??!!! 

1) CUMA hukum, zaman, keadaan, suasana HANYA ditentukan oleh PAS!!! 

2) SEGALA kemungkinan, probability, variability, authority, minority, muwazanat semuanya mesti ditentukan oleh PAS. 

3) HUKUM luar negara pun PAS yang paling faham, oleh sebab itu PAS lah yang paling layak menyelesaikan konflik negara, Asia , Timur Tengah dan seluruh dunia. 

4) MANAKALA untuk 'Islamic Finance', ahli PAS akan berkumpul dan menguasai BIMB dan sistem tersebut akan diikrarkan sebagai sistem Islam. 

5) HAKIKATNYA, semua ditentukan oleh PAS, oleh sebab itu, hudud kena ditegakkan dan UMNO sesekali tak layak menentukan, bila UMNO membuat penentuan yang berbeza maka jadi 'kafirlah' mereka. 

6) UNTUK masuk 'Islam' semula, maka isilah borang keahlian PAS dan anda akan kembali suci kepada fitrah insan. 

7) PALING akhir, jangan sesekali lupa!!! Pastikan wala’ dalam semua situasi. Janganlah jadi seperti Saari Sungib dan lain-lain anai-anai yang terlihat kelibat mereka sebagai pengkhianat serta munafik kepada PAS......

Oleh kerana itu, mereka akan sentiasa memperkenalkan pelbagai istilah arab yang jarang dilihat untuk menunjukkan mereka paling ISLAM di dunia..... Itulah PAS Parti A Roundabout Semalaysia..... Ermmm... Senyum.....  

T .A.K.D.I.R.

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.