POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

[VIDEO] KOMPILASI PENGKHIANATAN QATAR PADA NEGARA JIRANNYA. #QATARPENGKHIANAT

Oleh : Jebat

Hari ni genaplah sebulan Qatar dipulaukan oleh negara-negara jirannya.

Sehingga hari ini kita masih tak mendengar berita rakyat Qatar mati kebuluran atau banggunan di Qatar musnah akibat dibom. Kita juga masih tak mendengar sebarang berita yang melaporkan rakyat Qatar terpaksa menjadi pelarian gara-gara pemulauan. Malah kita tidak mendengar sebarang fatwa dari negara-negara jirannya yang menggesa pemerintah Qatar dijatuhkan atau menghalalkan darah pemerintah Qatar.

Bagaimana pula dengan fatwa dan polisi dasar luar Qatar terhadap negara jirannya? Berapa ramai nyawa manusia yang tidak berdosa mati akibat dasar luar negaranya yang mencampuri urusan dalaman negara jirannya? Berapa ramai rakyat di Libya atau Yaman yang menjadi pelarian hasil dari dasar Qatar ke atas negara berkenaan?

#QatarPengkhianat

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.