POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

CORONAVIRUS : KERAJAAN MALAYSIA BERI RAWATAN PERCUMA BAGI PESAKIT WARGA ASING


KUALA LUMPUR : Kerajaan bersetuju memberikan pengecualian warga asing yang disyaki mempunyai simpton atau menghadapi 2019-NcoV (Coronavirus).

Memetik dari surat pekeliling Kementerian Kesihatan bertarikh 29 Januari 2020, pengecualian berkenaan turut diberikan kepada kontak pesakit Coronavirus yang mempunyai simptom yang serupa.

Namun, pengecualian hanya diberikan kepada individu yang disahkan oleh pegawai KKM mempunyai simpton Cornavirus. Dan bagi individu yang tidak menunjukkan sebarang simpton, maka caj RM40.00 akan dikenakan kepada individu berkenaan selain caj-caj lain yang berkaitan.


POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.