ARTIKEL TERKINI

SUNNAH

SYIAH

SASTERA

EBOOK

Tuesday, 14 January 2014

ADUN PAS PAKA BERLAGAK MACAM TUHAN

Oleh : AJ

Bukan main hebat lagi malaun bergelar 'OSTAT' ni. Macam dia pula yang boleh menentukan asbab banjir berlaku. Sampai terlupa yang Kelantan pun turut menghadapi musibah yang sama.

Aku cuba check latar belakang si 'Ostat' ni, nampaknya dia pun bukanlah 'clean' sangat. Sebab ada kes perembat duit orang rakyat. 

Nak tahu lebih lanjut baca kat sini :

http://terengganutoday.com/berita-utama/pleasee-jangan-kacau-saya-wahid-endut-dah-umum-saya-calon-pas-dun-paka
http://jarahjanda.blogspot.com/2013/02/sprm-sedia-siasat-satipul-bekas-adun.html
http://jarahjanda.blogspot.com/2013/02/rintihan-kehampaan-kerana-tertipu-oleh.html

Dan dengar kabor bila dah terkantoi, dia mula mengungut orang yang buat report polis mengenai salah lakunya :

http://jarahjanda.blogspot.com/2013/02/ala-baler-pemuda-pas-ugut-mangsa.html

Banjir di Kelantan :

http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/24045-pasir-mas-catat-mangsa-tertinggi-banjir-kelantan
http://www.bharian.com.my/bharian/articles/15sekolahdiPasirMasditutupakibatbanjir/Article/?bh
http://ebanjir.kelantan.gov.my/

2 comments:

  1. Dia ni kan HASIL DIDIKAN n PENINGGALAN bekas Mursit PAS yg berkawan dgn Syaitan, mengHINA Nabi, menyamakan perbuatan Allah dgn makhlukNya, pemegang kunci Syurga n Neraka, pemberi pahala solat etc.....jd TAK HERAN la melihat gelagat hasil2 peninggalan si pemecah belah UMAT ISLAM seMalaysia yg sstgh manusia anggap sebagai "Nabi"

    ReplyDelete
  2. Kat K'tan tu ujian Tuhan.

    ReplyDelete

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.

© 2008-2017 PM Institute