Terkini

PEMUDA PAS LANCAR PROGRAM PETROL PERCUMA UNTUK RAKYAT

Oleh : AJ 

Dengar-dengar khabar, PAS telah menyiapkan satu paper work dan telah diserahkan kepada pimpinan Pakatan Pembangkang untuk dinilai. Tak tahulah apa status kertas kerja tu, tetapi dipihak PAS, dengar khabarnya, beberapa siri pilot project telah dilaksanakan bagi melihat keberkesanannya. 

Dan setakat ini, hasilnya amat memberangsangkan!!!! Memang rakyat dapat merasai Petrol secara percuma. Sila lihat gambar dibawah;
Tengok!!! Even budak BN pun dapat merasai 'nikmat' PAS

Namun begitu program petrol percuma untuk rakyat (PROPEPER) ini hanya boleh didapati bila tiba pilihanraya kecil di lokasi-lokasi tertentu, pada jenis kenderaan tertentu, untuk umur-umur tertentu dan pada masa-masa tertenu.

No comments

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.