POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

PENGHARGAAN ARAB SAUDI BUAT PAK LAH.

Oleh : AJ

Assalamualaikum.

Kami seluruh warga kerja Pena Minang / Pena Minang Return ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah keatas mantan Perdana Menteri Malaysia, Yang Amat Berbahagia Tun Abdullah Ahmad Badawi yang telah dipilih menerima Hadiah Antarabangsa Raja Faisal (King Faisal International Price) Arab Saudi bagi ANUGERAH PERKHIDMATAN KEPADA ISLAM.

Semoga penganugerahan dari Kerajaan Arab Saudi ini dapat dijadikan satu motivasi kepada kita rakyat Malaysia untuk terus memperkukuhkan ukhwah, Aqidah, Akhlak, Ekonomi, demi Agama, Bangsa dan Negara.

P/S : Walaupun maklumat ni dah lama, tetapi tak salah untuk diingati semula. Dan untuk perhatian puak-puak yang pernah mengkafirkan umat UMNO, Tun Abdullah Ahmad Badawi merupakan ahli UMNO.Sumber : 

http://www.kff.com/EN01/KFIP/KFIPWinners1432H2011G.html
http://www.kff.com/EN01/KFIP/1432H2011G/KFIPWinners1STI1432H2011G.html

=================================================================


POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.