POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

AYUH MELAYU DALAM PAKATAN!!! JIKA ANDA SEORANG YANG TAK RASIS!!! APA KATA MINTAK HAK KEISTIMEWAAN MELAYU DILUCUTKAN!!!


Oleh : Jebat

Gua betul-betul tertarik hati dengan cabaran yang dilemparkan oleh anak muda ini. Anak muda lulusan dari Universiti ISLAM Antarabangsa Malaysia ini telah mengajak mana-mana pihak yang menyatakan bahawa kerajaan yang ada hari ini merupakan kerajaan yang bersifat terlalu mementingkan BANGSA MELAYU, agar bersama-sama beliau menghantar petisyen kepada Yang Dipertuan Agong bagi melucutkan HAK ISTIMEWA ORANG MELAYU bersandarkan kepada ARTIKEL 153 Perlembagaan Persekutuan.

Jika Orang MELAYU dalam UMNO tidak bersetuju (Kerana mereka adalah kelompok RACITS bak kata pembangkang) maka kita mintak PEMBANGKANG yang didalamnya ada PAS dan PKR serta DAP bersama-sama anak muda ini menuntut perkara 153 digugurkan jika benar PARTI-PARTI DALAM PAKATAN ini tidak ada sikap dan nilai PERKAUMAN.

Jadi apa tunggu lagi???? Ayuh PUAK-PUAK PAKATAN!!! Buktikan KETIDAK 'RASIS' AN ANDA!!!

Laman FB anak muda ini : https://www.facebook.com/surayaanuar1


POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.