POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

KHAS BUAT RAKYAT NEGERI JOHOR : SUARA HATI JOHOR

Oleh : DATUK SERI HJ. MOHAMED KHALED NORDIN (Menteri Besar Johor)

Rakyat Johor kini berpeluang terlibat secara langsung ‘mencorakkan’ pembangunan Johor dengan mengambil bahagian, menyuarakan pendapat, kehendak, jangkaan dan keperluan untuk dijadikan dasar yang akan dilaksanakan oleh Kerajaan Negeri Johor menerusi kajian "Suara Hati Johor " . Saya yakin bahawa rakyat hari ini sangat prihatin dan peka terhadap dasar-dasar kerajaan bagi mencorakkan masa depan negeri Johor yang gemilang. 

Kaedah penyelidikan ini menggunakan dua kaedah iaitu kaedah kuantitatif dan kaedah kualitatif melalui kajian survey di lapangan ( minimum 8000 responden yang terdiri dari kawasan bandar,pinggir bandar,luar bandar) yang akan dijalankan pasukan penyelidik UTM dan laman web : POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.