POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

GEMPAR!!! SYIAH BUNUH DAN KEPUNG PERKAMPUNGAN AHLI SUNNAH DI DAMMAJ, YAMAN.Dipetik dari : Blog Sebastian Phiu

Selamatkan Ahli Sunnah Dari Syiah Dammaj

Mereka kini dikepung dan diserang hampir setiap hari. Orang awam, wanita dan anak kecil turut menjadi mangsa tembakan dan bom oleh Syiah Dammaj yang turut dikenali sebagai Houthis.

Houthis dikatakan mempunyai hubungan erat dengan kerajaan Iran serta mendapat sumbagan alatan senjata, kereta kebal, jet dan sebagainya bagi tujuan memerangi Ahli Sunnah di Dammaj.Tahun lalu seorang rakyat Malaysia telah terbunuh ketika peperangan antara Ahli Sunnah dan Houthis ini. Peperangan belum lagi berakhir, kini beberapa rakyat Malaysia di sana telahpun terkena beberapa tembakan dan dilaporkan masih hidup.Kami Ahli Sunnah di Malaysia merayu kepada Kerajaan Malaysia supaya campur tangan dalam isu bagi membela Ahli Sunnah di sana atau sekurang-kurangnya dapat menyelamatkan rakyat Malaysia di Dammaj.

Sebarkan page ini: https://www.facebook.com/SelamatkanAhliSunnahDariSyiahDammaj

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.