POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

PENDEBAT QATAR FOUNDATION KANTOI LAGI! #QatarPengkhianat

Oleh : Jebat

Hari tu pendebat belaan Qatar Foundation cakap Qatar tak ada sebarang hubungan dengan Israel.

1. Tapi kantoi dengan Video kehadiran Shimon Peres ke Doha, Qatar pada tahun 1996.2. Kantoi dengan Lawatan Menteri Luar Israel, Tzipi Livni ke Qatar pada 20083. Kantoi bila wujudnya Doha Stadium di kawasan yang dikawal selia oleh Israel (yang secara tidak langsung Qatar mengakui Israel adalah penguasa di wilayah Palestin yang ditawan Zionist).4. Kantoi dengan wujudnya kerjasama diantara Syarikat Penerbangan Israel (Arkia) dengan Qatar Airways pada tahun 2005.


5. Terbaru, Kantoi apabila 'menerima arahan dari Israel' untuk menutup pejabat operasi Al-Jazeera di Jerusalem.


Jika benar Qatar tidak mengiktiraf kewujudan Israel, kenapa perlu akur dengan arahan terbaru yang dikeluarkan oleh Kerajaan Israel?

Timbul pula persoalan yang berikut.

1. Adakah sewaktu Al-Jazeera membuka pejabat di Jerusalem, pejabat operasi Al-Jazeera di Doha membuat permohonan rasmi kepada kerajaan Israel? Jika ya, bukankah itu satu 'pengiktirafan' bahawa kerajaan Israel adalah sebuah kerajaan yang sah? Dan bukankah itu juga bermaksud Qatar mempunyai hubungan dengan Israel secara langsung? ;)

Dan bila daaa dia nak bagi bukti bergambar atau video yang menunjukkan jemaah Qatar dihalang memasuki Masjidil Haram???? Dah nak masuk Dzulhijjah kot!!!!

#QatarPengkhianat
#PendebatKakiPenipu
#LessTalkMoreEvidence

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.