POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

SYAITAN ISRAEL DAH MUNCUL DI UTARA MALAYSIA #McSakau #McMoptee


Oleh : Jebat

Aku teringat waktu Ustaz Idris Sulaiman (UIS) mengeluarkan kenyataan pada tindakan boikot yang dilakukan oleh sesetengah orang Islam kepada syarikat McDonalds merupakan satu perbuatan yang tidak ada sandarannya dalam Islam, maka Moptee Perli tampil mengkritik kenyataan UIS dengan menyatakan bahawa 'syaitan Israel yang muncul di tengah-tengah Umat ini'. Tapi nampaknya orang yang dituduh 'Syaitan Israel' itu sendiri nampaknya sehingga hari ini masih tidak menerima mana-mana dana atau derma dari Israel. Sebaliknya orang yang menuduh itu pula secara terang-terangan mengakui menerima dana dari syarikat yang katanya memberikan sumbangan kepada Israel. Aku malas nak bicara panjang, korang tengok la penjelasan dibawah ini.
POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.