POLITIK

[POLITIK][bleft]

ANTARABANGSA

[YAHUDI][bsummary]

EBOOK PERCUMA

[EBOOK][twocolumns]

DOSA ROSMAH DAN PAHALA @n_izzah DIMATA @rafiziramli

Oleh : AJ

Rafizi Ramli, tak payahlah nak cerita panjang mengenai keistimewaan si mamat tengkuk pendek ni. Beliau memang mempunyai kelebihan yang diperlukan oleh Anwar Ibrahim iaitu 'create a story to demolish another person'. Tah apa yang dia dengki sangat dengan Rosmah Mansor pun aku tak taulah. Mungkin sebab Rosmah Mansor tak layan dia kot.... Sebab tu dia terus merengek.

Apa-apapun, tak payahlah nak di pedulikan sangat si Rafizi Ramli ni. Dah banyak kali kantoi. Dari misi KAJANG MOVE sampai ke mengaku bersalah di mahkamah atas tuduhan memfitnah Zahid Hamidi, semuanya kantoi pada akhirnya... adoiiii

Baca episod permainan fitnah Rafizi Ramli 

http://www.penaminang.com/2014/04/video-aksi-paling-memalukan-rafiziramli.html#axzz31AtCzgZF

http://www.penaminang.com/2013/08/takut-kantoi-di-mahkamah-razifi-ramli.html#axzz2qLz3fHds

http://www.penaminang.com/2013/11/rafizi-jambu-berpusing-pusing-nak-jawab.html#axzz2zwWI3qV0

http://www.penaminang.com/2013/01/whos-cheating-rafizi-or-deepak.html

http://www.penaminang.com/2013/03/kali-kedua-rafizi-jambu-kantoi-jambu.html#axzz2zwWI3qV0

http://www.penaminang.com/2013/12/rafiziramli-boleh-tolong-jawab-tak.html#axzz2zwWI3qV0

http://www.penaminang.com/2013/01/imbasan-2012-cerita-rafizi-wartawan-dan.html#axzz2zwWI3qV0

POST A COMMENT


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.