SIRI FITNAH @rafiziramli TERHADAP @Khalid_Ibrahim & HADI AWANG SERTA JAWAPAN DARI MEREKA YANG DIFITNAH


Oleh : AJ

Aku tak tau nak mula camna. Cuma korang dengarlah sendiri fitnah Rafizi terhadap Khalid Ibrahim dan jawapan balas oleh individu yang difitnah oleh Pengarah Strategi PKR itu.

Video tuduhan Rafizi Ramli Kepada Khalid IbrahimJawapan kepada Fitnah Rafizi oleh Eksekutif Komunikasi Pejabat Menteri Besar Selangor, Azrul Azwar, Pegawai Tugas-Tugas Khas Ekonomi dan Kewangan MB Selangor dan MB Selangor sendiri, Khalid Ibrahim


Fitnah Rafizi Kepada Presiden PAS 
Jawapan Presiden PAS 

“Yang mula-mula berjumpa Tengku Razaleigh, PKR. Bukan kita. PKR jumpa dulu, ajak Tengku Razaleigh masuk PKR. Lepas itu, DAP berjumpa Tengku Razaleigh, ajak Tengku Razaleigh masuk DAP. Tengku Razaleigh 'dok terliur' (tidak berminat) belaka nak masuk dua-dua parti ini," kata Hadi dalam sesi dialog beliau dengan pemimpin dan ahli PAS di Terengganu pada Khamis."

Baca selanjutnya disini : http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/pkr-dan-dap-yang-minta-pas-pujuk-ku-li-kata-hadi#sthash.BQ6NIP2A.dpufSebenarnya banyak kali dah Rafizi ni kantoi menipu. Ini antara beberapa link artikel dan video yang mengantoikannya :

http://www.penaminang.com/2013/01/imbasan-2012-cerita-rafizi-wartawan-dan.html#axzz2zwWI3qV0

http://www.penaminang.com/2013/03/kali-kedua-rafizi-jambu-kantoi-jambu.html#axzz2zwWI3qV0

http://www.penaminang.com/2013/11/rafizi-jambu-berpusing-pusing-nak-jawab.html#axzz2zwWI3qV0

By the end of the day... All this messy in Selangir start from Rafizi Ramli's Idea "Langkah Kajang"

Post a comment

0 Comments